Onze services

We nemen jouw personeelszaken persoonlijk

Zie ons als het verlengstuk van je onderneming. Voor de grote lijnen of de kleine lettertjes. Tijdelijk of structureel. Onze HR en business professionals helpen je met uitdagingen tot ze opgelost zijn en voorzien je van managementinformatie waar je mee vooruit kunt. Snel, flexibel en zeer persoonlijk.

Personeelsadministratie
Dossiers en salarisadministratie
volgens de laatste regels.

Personeel brengt veel papierwerk met zich mee. Arbeidscontracten, identiteitsbewijzen, VOG’s en onboarding zijn nog maar een paar voorbeelden. Om problemen voor te zijn wil je als werkgever die zaken goed geregeld hebben voor je mensen, helemaal volgens de laatste wet- en regelgeving. YourHR kijkt waar jouw behoeftes liggen en neemt uit handen wat je organisatie zelf niet in huis heeft.

Arbeidscontracten
Personeelsdossiers- en administratie
Salarisadministratie volgens CAO en regelgeving
Implementatie ICT tools
Compliance: oa Wet Poortwachter, arbo wetgeving, werkkostenregeling

HR beleid
Goed werkgeverschap geeft jou en je mensen zekerheid.

Een professioneel ingericht HR beleid, gestoeld op een strategie die aansluit bij je organisatie. YourHR ondersteunt met uitstippelen en uitvoeren van je HR processen zodat je mensen en het management weten waar ze aan toe zijn. We werken met duidelijke doelstellingen en risico assessments, die we vertalen naar een concreet plan van aanpak. Hulp nodig bij de uitvoering? Ook dan staan onze specialisten voor je klaar.

Interim personeelsadministratie
Interim hr-beleid
Interim recruitment 
Een geïntegreerd HR ICT systeem implementeren
Functionerings- en sollicitatiegesprekken voeren

“Als ondernemer heb je vaak niet alle tijd en expertise om werkgeverstaken goed in te vullen. Terwijl je mensen cruciaal zijn voor de toekomst van je organisatie. Wij helpen je goed voor je mensen te zorgen.”

Anne Zwijnenberg
HR Consultant

Recruitment
Mensen vinden en aan je organisatie binden.

Een enkele vacature vullen of structureel invulling geven aan je recruitmentbeleid. Anders dan veel recruiters werken we niet op basis van een fee maar treden we op als consultant. We geloven niet in standaardoplossingen maar doen waar jouw organisatie behoefte aan heeft op strategisch en operationeel vlak.

Werving en selectie van vaste en tijdelijke krachten
Screening van kandidaten
Functieprofielen en vacatureteksten opstellen
Inrichten van ‘werken bij’ website
Compas recruitment & ATS
Wervingscampagnes en recruitmentsystemen inrichten

YourHR Interim
Tijdelijk een HR specialist in huis halen.

Heb je te maken met een dringend HR vraagstuk of is er tijdelijk vervanging nodig? Is je organisatie misschien geholpen bij een dagdeel ondersteuning per week? Onze interim-specialisten gaan graag voor je aan de slag met operationele of strategische zaken, met een ondernemende mindset.

Interim personeelsadministratie
Interim hr-beleid
Interim recruitment 
Een geïntegreerd HR ICT systeem implementeren
Functionerings- en sollicitatiegesprekken voeren