Ons verhaal

Kijk op de mensen.

Werkgeverschap is een uitdaging op zich, die begint bij vinden en doorgaat tot binden van mensen. Zijn al je HR processen toekomstbestendig ingericht? Zijn je personeelsdossiers en salarisadministratie op orde conform de laatste wet- en regelgeving? YourHR helpt je daarbij. Onze diensten houden je personele zaken beter onder controle. Dat geeft minder verloop en meer zekerheid voor de toekomst.

We kijken
met een brede blik.

Vanuit een helikopterview overzie je zo veel meer. Samen kijken we naar de bredere context van je werkgeverschap. Ook buiten je branche, omdat we brede ervaring uit het bedrijfsleven en de non-profit sector meenemen. Waarvan kunnen we leren? Wat betekent je bedrijf voor je mensen en de maatschappij?

We kijken
met een frisse blik.

Blijf bij je sterktes. Als je niet genoeg HR in huis hebt, haal dan buitenstaanders binnen. Onze HR-consultants bieden behalve praktische hulp ook verfrissende inzichten, door tijd te nemen voor het uitstippelen en uitvoeren van je HR beleid. Met oog voor je medewerkers en je bedrijfscultuur.

We kijken
met een toekomstblik.

We gaan voor een gezonde toekomst voor je medewerkers en dus voor je organisatie. Risico’s die kunnen ontstaan door verkeerde verloning of administratie sluiten we uit. Veranderende personeelsbehoeftes brengen we in kaart. Vergeet de glazen bol. Vertrouw op de deskundige visie van iemand die meekijkt door de bril van je mensen. Dat schept rust, loyale mensen en meer vertrouwen in morgen.

Ons team van experts
staat voor je klaar.

Mascha van Mook
Mascha van Mook
HR Manager & Adviseur
Anne Zwijnenberg
Anne Zwijnenberg
HR Consultant
Simone de Gouw
Simone de Gouw
HR Consultant
Aart Foppen
Aart Foppen
Salarisadministrateur
Wil jij ons team komen versterken?
Wil jij ons team komen versterken?
Stuur een sollicitatiebrief of bel met Anne Huisman voor meer informatie.